fredag 5 februari 2010

Dagens Jagens.

Män som har hundar, de pratar konstant om dem. Hur duktiga de är för att de kan sitt, ligg och skall. Och om hundjäveln morrar lite så är det bara roligt och bra. Men om vi kvinnor morrar lite så är det inte så gulligt längre. Har män hundar och pratar om dem för sina vänner konstant för att de gör som de säger? De ställer inte så mycket krav, kräver inga betydelsefulla ord och ger hela tiden husse uppmärksamhet.
Jag menar, de kan go on and on om sina jävla hundar till sina vänner, men inte fan skulle de prata så om sina tjejer. Ställer vi för mycket krav?

Har världens huvudvärk idag.

1 kommentar:

  1. Jag tror att det kan vara som så att män har inga förväntningar på hundar. Och blir otroligt imponerade när en hund gör som man ber dem.

    Men en kvinna har man förväntningar på men man blir alltid besviken för de gör aldrig något man ber dem om.

    Sen är ju oftast kvinnor i allmänhet ganska ointressanta så varför upplysa sina vänner om något som man vet inte betyder något för dem.

    Och det där med morrandet, det är klart att män inte tycker det är kul att få skäll av en lägre stående varelse än en hund. Hunden förstår ju bevisligen vad man ber den göra.

    Har aldrig träffat en tjej som sitter om man säger till henne att sitta, eller ligga heller för den delen. Då vill de oftast ha betalt i förskott.

    JA, kvinnor ställer allt för stora krav. Särskillt med tanke på att de aldrig ger något tillbaka om de inte i bästa fall får just betalt.

    Bara min åsikt men så vet jag att det är.

    SvaraRadera

Bloggintresserade